Tecos - Dogodki

Aprila 2017 se je zgodila jubilejna 10. izvedba naše strokovno znanstvene konference o orodjarstvu in podpornih tehnologijah ter naprednih tehnologijah predelave materialov, ki je v Ljubljani spet zbrala nekatere vodilne strokovnjake iz obravnavanih področij.

Kot razstavljalec smo se med 30.5. do 2.6. v Stuttgartu udeležili 2. izvedbe sejma Moulding Expo Stuttgart. Namen naše predstavitve je bil predstaviti moč slovenske orodjarske in kovinskopredelovalne branže.

Na Industrijskem sejmu 2017 v Celju smo med 4. in 7. aprilom 2017 predstavili tekoče raziskovalne projekte, našo mrežo članov in zanimive industrijske projekte. 

26. novembra 2015 ob 14.00 vljudno vabimo vso strokovno javnost na področju orodjarstva in predelovalne industrije na delovno srečanje. Obravnavali bomo pereče teme: interesno združenje orodjarjev, podporno okolje v Sloveniji in priložnosti v okviru strategije pametne specializacije.

Po nekaj letih premora smo se, tokrat s strokovnim prispevkom "Z natančnim 3D-skeniranjem do popolne kopije obrabljene komponente", udeležili strokovnega posveta Društva vzdrževalcev Slovenije.

13. sejem Formatool po vrsti se bo zgodil od 21. do 24. aprila 2015 na celjskem sejmišču. Spet bomo prisotni tudi mi, hala L1, razstavni prostor 20 (1. nadstropje).

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos