TECOS vključen v projekt s Turčijo 30:03:2016

There is no translation available.

Začetek izvajanja projekta Entrepreneurial Development with European Dimension sofinanciranega preko Civil Society Dialogue between EU and Turkey – IV v domeni Enterprise and Industrial Policy Grant Scheme (CSD - IV/ENT)

 

turcija5 logo1         turcija6 logo2     turcija7 logo3

Predstavnika TECOSa Vesna Žepič in Dominik Kobold sta se udeležila prvega sestanka v mestu Aydin v Turčiji, kjer smo z aktivnostmi tudi formalno začeli in uskladili izvedbo bistvenih nalog.

Projekt traja 15 mesecev v njem pa sodeluje 6 partnerjev iz Turčije, Italije, Češke, Poljske in Slovenije in dva pridružena partnerja iz Turčije.

Cilj projekta je okrepiti podjetniško sodelovanje s pomočjo izmenjave dobrih praks na področju podpore MSPjem v različnih državah EU in Turčije, pridobiti informacije o zaščiti lokalnih in nacionalnih avtohtonih znamk ter pripraviti bilten podpornih organizacij in programov podjetništvu v vseh državah.

 V okviru projekta je potekala tudi večji predstavitvena konferenca, kjer smo se poleg koordinatorja, organizacije Markayder, predstavili tudi vsi konzorcijski partnerji. Izvedli smo tudi obisk uspešnega turškega podjetja Tariš, ki dosega svetovni sloves v proizvodnji in izvozu kakovostnih fig oziroma smokev.

WARUM TECOS?

  • Langjährige Erfahrungen
  • Kompetentes Personal
  • Kurze Reaktionszeit
  • Ganzheitliche Lösungen aus einer Hand
  • Spitzenmäßige Ausstattung der führenden Weltlieferanten

Prijava eseznam Tecos