Red Dot nagrada za Bokashi Organko 2 je plod dobrega sodelovanja 04:04:2019

There is no translation available.

Bokashi Organko 2 podjetja Plastika Skaza je prejel prestižno nagrado Red Dot za produktni dizajn leta 2019! Kolegom čestitamo tudi v TECOS-u. Ponosni smo na uspeh in sodelovanje, ki je spremljalo nastanek nagrajenega izdelka.

bokoshi organko 2 foto plastika skaza

Z izdelkom Bokashi Organko 2 v Plastiki Skaza sledijo načelom krožnega gospodarstva in trajnostnega ravnanja v gospodinjstvih. Odpadki v kuhinjskem kompostniku Bokashi Organko 2 namreč ne zgnijejo, ampak s pomočjo posebnega naravnega posipa fermentirajo, zato so izjemno primerna za domači kompost, fermentacijska tekočina pa gnojilo za domače notranje in zunanje cvetje ter vrtnine.

Plastika Skaza se je pri oblikovanju nagrajenega izdelka povezala z oblikovalskim studiem Gigodesign, s Skazinimi strokovnjaki pa so pri razvoju in optimizaciji izdelka sodelovali tudi TECOS-ovi: mag. Andrej Glojek, Anton Kočar in Polonca Šparaš Pajk.

 

organko simulacijaKot je povedala Tanja Skaza, direktorica in solastnica Plastike Skaza, je na sodelavce in uspešnost projekta izjemno ponosna: »Ponosna sem, da je žirija nagradila naš Bokashi Organko 2. Ponosna sem tudi na vse moje sodelavce, ki s strastjo, predanostjo in z odločnostjo ohranjajo lepši planet in našim uporabnikom zagotavljajo rešitve, ki jim omogočajo lepše življenje. Pri nas izdelujemo izdelke, ki so v navdih celemu svetu, nagrada pa je potrditev, da, ko delamo s srcem, delamo dobro«.

 Ob tem naj Plastiki Skaza še enkrat čestitamo! V veselje nam je sodelovati s tako proaktivnimi, zagnanimi in trajnostno naravnanimi partnerji.

WARUM TECOS?

  • Langjährige Erfahrungen
  • Kompetentes Personal
  • Kurze Reaktionszeit
  • Ganzheitliche Lösungen aus einer Hand
  • Spitzenmäßige Ausstattung der führenden Weltlieferanten

Prijava eseznam Tecos