Projektni sestanek LIFE BioTHOP je poskrbel tudi za mreženje partnerjev s predstavniki lokalnih skupnosti in hmeljarjev 11:12:2019

There is no translation available.

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije je kot eden od partnerjev projekta LIFE BioTHOP v začetku decembra (4. 12. 2019) gostil drugi projektni sestanek.

 

19-12-04 tecos biothop 3S konzorcijskimi partnerji projekta IHPS (SI), RAS (SI), TECNOPACKAGING (ES), TRIDAS (CZ), ZELFO TECHNOLOGY (DE) in LANKHORST EURONETE GROUP (PT) smo uskladili napredek na projektu, seznanili z dosedanjimi dosežki in začrtali smernice za naslednje projektne korake.

Srečanje je spremljal tudi zunanji tehnični nadzornik projekta iz agencije Neemo, Nikolaj Pečenko. Dogodek smo med drugim izkoristili za mreženje med predstavniki občin Spodnje Savinjske doline in občine Celje, predstavnikov slovenskih hmeljarjev in ostalih deležnikov projekta ter jih seznanili s projektnimi aktivnostmi in samim napredkom projekta. Sledil je voden ogled TECOS-a, kjer smo udeležencem predstavili področja našega delovanja, tako na področju inženirskih storitev kot tudi raziskovalno-razvojnih projektov, ki so trenutno v teku.

19-12-04 tecos biothop 2 19-12-04 tecos biothop 4

BioTHOP LOGO

WARUM TECOS?

  • Langjährige Erfahrungen
  • Kompetentes Personal
  • Kurze Reaktionszeit
  • Ganzheitliche Lösungen aus einer Hand
  • Spitzenmäßige Ausstattung der führenden Weltlieferanten

Prijava eseznam Tecos