Objavljamo HIA razpis za mala in srednja podjetja (rok podaljšan do 8.1.2021.) 16:10:2020

There is no translation available.

V okviru projekta HIA, financiranega s strani Evropske Komisije in katerega ob pomoči SRIP ToP in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo koordinira center TECOS, objavljamo razpis za MSP-je, kjer k prijavi vabimo vsa zainteresirana podjetja, ki bi v okviru projekta s pomočjo voucherja v vrednosti 50.000 EUR želela nadgraditi svojo proizvodno celico. To je tretji in zadnji razpis, ki so bili objavljeni tekom projekta.

High Impact Action (HIA) je projekt, ki temelji na pilotiranju „transformativnega mehanizma“. Ta se osredotoča na razvoj fizične in virtualne platforme za demonstracijo in vodenje modularnih ter rekonfigurabilnih proizvodnih celic iz različnih panog. V svoji končni verziji bo ta zbirala vso opremo, vire, strokovno znanje ter ljudi iz širokega kroga organizacij (raziskovalne in tehnološke organizacije, centri odličnosti, MSP itd.), ki so specializirani za razvoj in uvajanje rešitev na področju Industrije 4.0.

Razpisu za  ponudnike storitev (PS), ki je bil predhodno objavljen, sedaj sledi še razpis za dodelitev vavčerjev 5-im podjetjem (MSP). MSP bodo lahko dodeljene vavčerje porabili za plačilo storitev prijavljenim PS za nadgradnjo njihovih proizvodnih celic, tako da bodo te učinkovitejše, rekonifgurabilne, povezljive in modularne. Namen tega je, da se na podlagi posameznih primerov nadgradnje celic izlušči specifikacije za fizično platformo oz. demo tovarno prihodnosti.

Vso relevantno dokumentacijo za prijavo v angleškem jeziku najdete spodaj.

 

pdf Javni razpis
x-office-document-icon Odprt razpis za MSP
x-office-document-icon Memorandum o soglasju med MSP in SP
x-office-document-icon Predloga finančnega načrta 
x-office-document-icon Osnutek pogodbe za MSP 

 

Za dodatne informacije si preberite razpis, ali pišite na simona.vernon@tecos.si oz. matic.erzen@ijs.si.

Rok za prijavo je podaljšan do 8. januarja 2021.

Razpis za ponudnike storitev je bil prav tako podaljšan in sicer do 29.12.2020.Vse zainteresirane vljudno vabimo k prijavi.

logo-delegations1 Projekt je sofinanciran s strani Evropske Unije.

HIA-call-for-SMEs

WARUM TECOS?

  • Langjährige Erfahrungen
  • Kompetentes Personal
  • Kurze Reaktionszeit
  • Ganzheitliche Lösungen aus einer Hand
  • Spitzenmäßige Ausstattung der führenden Weltlieferanten

Prijava eseznam Tecos