Novi razpisi za sofinanciranje raziskovalno-razvojnih projektov 04:07:2017

There is no translation available.

Čas za pripravo razvojnih projektov za oddajo na Javni razpis za »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2« se hitro izteka, saj je oddaja na prvi rok prve oddaje že 26. septembra 2017. Če iščete podporo pri konsolidacije razvojnih idej, izvajanju razvojnih aktivnosti in pomoč pri pripravi projektnih predlogov, smo v TECOS-u pravi naslov.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo dva aktualna javna razpisa za spodbujanje razvojno-raziskovalno naravnane projekte.

V okviru naših inženirskih storitev vam lahko pomagamo z razvojem novega izdelka, implementacijo nove tehnologije ali izvajanjem raziskovalno-razvojnih aktivnosti kot pogodbeni partner.

Podporo vam lahko ponudimo pri tolmačenju razpisov, razvoju idej in prijavi projektnih predlogov ter iskanju komplementarnih projektnih partnerjev doma in v tujini. V obeh javnih razpisih lahko nastopamo kot podizvajalec pri razvojno-raziskovalnih aktivnosti, v shemi JR RRI 2 pa lahko nastopamo tudi kot partner ali prijavitelj. 

1. JR RRI 2: spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2.

Več informacij ter razpisno dokumentacijo najdete TUKAJ

1. rok za oddajo je 26. septembra 2017

2. Javni razpis za dodeljevanje spodbud v okviru iniciative EUREKA 2017.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

Rok za oddajo je 9. oktobra 2017.

 

Za vse dodatne informacije vam je na voljo sodelavec Dominik Kobod na e-naslovu dominik.kobold@tecos.si ali tel. številki 03 426 46 014.

 

Why choose TECOS?

  • Vast Experience
  • Highly Trained Staff
  • Short Response Time
  • One Contact For All Your Problems
  • State-of-the-art Equipment

Prijava eseznam Tecos