TECOS na Moulding Expo Stuttgart 2017: Slovensko orodjarstvo se predstavi


Na drugi izvedbi sejma Moulding expo se je premierno predstavil tudi TECOS. Sejma smo se udeležili v okviru skupinskega razstavnega prostora, sofinanciranega s strani agencije SPIRIT Sloveniji. Tudi to je premierno, saj smo bili skupaj z našimi partnerji uspešni pri prijavi na sofinanciranje predstavitve. Na skoraj 100m2 smo se skupaj s šestimi slovenskimi podjetji iz orodjarske branže potrudili pokazati moč slovenskega orodjarstva in inženirstva!

Moulding EXPO 2017Tudi 2. izvedba sejma Moulding Expo je dobro uspela. Morda je manjkal kakšen obiskovalec več, smo pa zagotovo dobili precej dobrih kontaktov, ki so se zanimali predvsem za storitve in produkte naših članov, v veliki meri pa tudi za naše inženirske. Kot zanimivost omenimo da se je na sejmu predstavilo kar 15 slovenskih podjetij, torej v lastni režiji poleg naše skupinske stojnice še 8. Na ta način je bila Slovenija ena bolje zastopanih tujih držav na sejmu, kar je vsekakor pohvalno in zgovorno kaže moč naše orodjarske in kovinskopredelovalne branže.

V kolikor želite več informacij, smo vam seveda na voljo, tudi za informacije o prihodnjih priložnostih za skupinske predstavitve!

MouldingExpo2017 SG 006 mala

MouldingExpo2017 SG 013 mala

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos