Vse najboljše, Olaf Scooter! 23:09:2014

Tudi s TECOSovo pomočjo hitreje po mestu, letališču, v šolo. Skiro Olaf Scooter, domišljen produkt za večjo mobilnost ob hkratnem prenašanju prtljage je tu.

 

olaf logo

23.9.2014 je na Kickstarterju zaživel še en projekt, v katerem smo pustili svoj pečat - Olaf Scooter. Gre za kombinacijo skiroja in potovalne torbe ali nahrbtnika, ki se zloži v kompakten voziček z ročajem. Prikazan je na sliki spodaj.

olaf slika

Olaf Scooter, varianta z nahrbtnikom

 

TECOS je pri projektu sodeloval pri izbiri materialov, dimenzioniranju ključnih nosilnih komponent na vzdržljivost, idejah za konstrukcijske rešitve in študijah različnih variant izvedbe. Avtor ideje je sicer dr. Boštjan Žagar, ki se je v preteklosti kalil pri nas na TECOSu, kjer je kot mladi raziskovalec iz gospodarstva tudi dokončal doktorski študij.

Ob koncu lahko dodamo, da je bil Boštjan vedno poln idej, zato smo na TECOSu zelo veseli in ponosni, da je nekoč član naše ekipe zdaj uspešen podjetnik, ki na trg plasira proizvode pod lastno blagovno znamko. Želimo mu veliko uspeha in predvsem novih norih idej!

Povezave:

 

Mediji

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos