Sklepna konferenca EU-projekta Dibbiopack 05:02:2016

V okviru projekta smo s partnerji štiri leta razvijali pametno embalažo na osnovi nanotehnologij, na konferenci bo med drugim tudi predstavljeni demonstratorski izdelki treh pilotnih linij.

Štiri letni evropski projekt Dibbiopack se sicer zaključuje, nosilec projekta je tehnološki inštitut AITIIP iz Španije. Gre za projekt vreden 7,8 milijonov € delno financiran iz sedmega okvirnega programa za raziskave in tehnološki razvoj (FP7 – NMP-2011) v sklopu iniciative Nanosciences, Nanotechnologies, Materials and new Production Technologies (NMP).

FP7 Project Dibbiopack - Intelligent Nanotechnology Packaging Solutions

Združuje 19 partnerjev iz 10 držav, med njimi tudi razvojno raziskovalni center TECOS in slovenski podjetji TEHNOS ter GORENJE ORODJARNA. Cilj projekta je razvoj pametne embalaže na osnovi nanotehnoloških prijemov ter demonstracija integracije novih produktov v obratovanje prehrambnega, kozmetičnega in farmacevtskega industrijskega sektorja.

Sklepna konferenca bo potekala v Zaragozi v Španiji, 24. februarja 2016.

Na konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta, demonstratorski izdelki za tri različne industrijske sektorje ter pilotne linije. V primeru, da bi se želeli dogodka udeležiti, se lahko prijavite na https://goo.gl/HXwpwJ

Za več informacij glede zaključne konference se obrnite na:

José Andrés López (jal@aitiip.com)

 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos