Predstavili smo se na sejmu Swissplastics Expo 2017 08:03:2017

Med 24. in 26.1.2017 smo razstavljali na sejmu Swissplastics Expo v Luzernu v Švici. To je bila naša druga udeležba, ki pa ni ostala neopažena, saj smo na naš razstavni prostor privabili kar nekaj obiskovalcev.

Swissplastics Expo 2017Z udeležbo na sejmu Swissplastics Expo 2017 smo očitno ujeli pravi trenutek, saj smo s predstavitvijo mreže naših članov ter tudi naših tehnoloških storitev poželi kar nekaj zanimanja. Predvsem je obiskovalce zanimalo slovensko orodjarstvo, zlasti zaradi dragega internega trga ter močne valute. Sejemski nastop po prvem vtisu ocenjujemo kot uspešen, seveda bo pa čas pokazal koliko bo resnih povpraševanj in realiziranih poslov.

Švicarski trg je zagotovo zanimiv za slovenske orodjarje in kovinskopredelovalno industrijo, saj imajo veliko kupno moč in zelo razvito kovinskopredelovalno industrijo. Na sejmu, ki poteka v treh halah, se predstavljajo skoraj izključno švicarski in evropski razstavljalci. Organiziran je pod okriljem švicarskega združenja plastike, na sporedu pa je vsake tri leta.
Veseli nas tudi, da smo uspeli še poglobiti stike z združenjem švicarskih predelovalcev plastike, s katerimi upamo na plodno sodelovanje v prihodnje.

TECOS razstavni prostor na sejmu Swissplastics

Swissplastics Expo - vhod

Za več informacij se lahko obrnete na Sama Gazvodo.


ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos