Usposabljanja v 2016: za nami je zelo uspešno leto! 19:04:2017

V letu 2015 smo na področju usposabljanja izvedli prenovo, za katero verjamemo, da ste jo opazili tudi vi. Učinki so se pokazali takoj, v polni meri pa lani.

Z rezultati smo zelo zadovoljni in to nas navdihuje, da se z izzivi srečujemo še bolj optimistično. Med dosežke štejemo tudi ko pridobimo nove zunanje strokovnjake in v sodelovanju z njimi postavimo smernice aktualnim temam, ki so v koraku z najnovejšimi tehnološkimi trendi.

Pet najbolj navdihujočih poudarkov v zadnjem letu:

  1. Zelo smo ponosni, da nam je zaradi vašega zaupanja uspelo izpeljali 15 rednih usposabljanj s skupno udeležbo 334 udeležencev.
  2. Podpis dolgoročnega sodelovanja na področju usposabljanj procesa brizganja z demonstracijsko uporabo najbolj napredne opreme za nadzor procesa brizganja Kistler ComoNeo.
  3. Izvedba obsežnih modularnih usposabljanj v 4 vodilnih slovenskih podjetjih. Eno usposabljanje so v povprečju sestavljali 3 moduli.
  4. Navezava preko 15 novih partnerstev in zunanjih strokovnjakov s katerimi bomo v prihodnosti nudili podporo slovenskim podjetjem na področju neformalnega usposabljanja.
  5. Uspešna sestava partnerstva in priprave uspešne vloge KOR- Kompetenčni centri za razvoj kadrov na področju orodjarstva, ki je bila odobrena za sofinanciranje na Javni razpis - Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2017/18.

Vabljeni k spremljanju naših dogodkov, ki jih redno objavljamo tudi na naši spletni strani ter k obveščanju o potrebah po usposabljanjih v vašem podjetju. Poizvedbe lahko pošljete tudi preko spletnega obrazca.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami!

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tanja.ferles@tecos.si, tel.: 03 426 46 01.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos