Še ena uspešna konferenca ICIT&APT za nami 16:05:2017

Konec aprila 2017 smo v Ljubljani izvedli že jubilejno 10. konferenco ICIT&APT 2017, tokrat s skupnim imenovalcem Industrija 4.0, še vedno pa posvečeno napredkom pri izdelavi orodij in predelave materialov.

ICIT&APT 2017 - kliknite za spletno stran konference

Na konferenci je več kot 50 avtorjev predstavilo svoje prispevke iz obravnavanih področij. Organiziramo jo že od leta 1997, zadnja leta vseskozi v Ljubljani.

Konferenca je kot vedno odlična platforma za srečanje domačih in tujih znanstvenikov, raziskovalcev in strokovnjakov ter za izmenjavo znanja, izkušenj in pogledov na prihodnje razvojne trende na obravnavane teme. Kot vedno smo tudi letos pripravili več spremljevalnih družabnih dogodkov z namenom olajšati mreženje med udeleženci. Gostili smo več svetovno priznanih imen iz eminentnih ustanov širom sveta, kot npr. Technische Universität Dortmund, Politecnico di Torino, Autodesk Moldflow, University of Trento, Polytechnical University of Madrid, Vienna University of Technology, TU Bergakademie Freiberg, University of Miskolc, Technische Universität Chemnitz Fraunhofer, Technische Universität Dresden in drugih.

Veseli nas, da smo s strani udeležencev dobili pohvale, kar nam je izziv in motiv za organiziranje prihodnje konference, na katero ste že zdaj vljudno vabljeni tudi vi!

Več na posebni strani konference www.tecos.si/icit.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos