Zabeležite datum! 1. mednarodni dogodek MED Green Growth 16:05:2017

Konzorcij prioritetne osi MED Green Growth, v katerem kot pridruženi partner sodeluje tudi TECOS, vas vljudno vabi na 1. Mednarodno Srečanje Deležnikov, ki bo potekalo od 28. do 30. Junija, 2017, v mestu Girona v Španiji.

Osrednja tematika prihajajočega dogodka se pretežno dotika agroživilskega sektorja, seveda pa vljudno vabljeni tudi vsi deležniki, ki se na kakršenkoli način povezujete s proizvodnim in predelovalnim sektorjem za trajnostno predelavo hrane.

Udeležba mednarodnega srečanja je brezplačna, število mest s povračilom potnih stroškov pa omejeno, zato je prijava na dogodek obvezna do 31. maja 2017. Prijavite se lahko tukaj. Prijava je brezplačna.

Informacije o preliminarnem programu, registracijskemu obrazcu in logistiki se nahajajo na tej povezavi, ogledate si lahko tudi prezentacijski filmček.

Dodatne informacije o poteku dogodka in prijavnini s povračilom potnih stroškov lahko pridobite tudi na +386 (0)3 426 46 18 (dr. Vesna Žepič) ali preko e-pošte: Vesna.zepic@tecos.si. Lepo vabljeni tudi k spremljanju preostalih dogodkov, ki se odvijajo v okviru MED Green Growth skupnosti preko povezav spodaj.

interreg mediteranean logo interreg mediteranean FB-logo

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos