Natisni to stran

TECOS na konferenci TOPOMATIKA 15 30:10:2017

Razvojni center orodjarstva Slovenije TECOS je na konferenci TOPOMATIKA 15 predstavil 15 let uspešnega sodelovanja s podjetjem Topomatika, program konference je dopolnjeval 3D SEMINAR 2017. Na obeh dogodkih sta vsebino z znanjem in izkušnjami obogatila TECOS-ova sodelavca Luka Botolin in Anton Kočar.

Topomatika in 3D seminar Luka Botolin je na konferenci TOPOMATIKA 15 izpostavil ključno vlogo TECOS-ovega oranja ledine  na področju 3D-skeniranja, vzvratnega inženirstva in optičnih meritev v Sloveniji. Anton Kočar je TECOS-ove barve zastopal dan kasneje na seminarju s predstavitvijo validacije simulacij brizganja plastike s pomočjo 3D-skeniranja. TECOS je prav na tem področju že vrsto let vodilno podjetje v regiji pri zagotavljanju simulacij brizganja plastike s paketom Autodesk Moldflow Insight, saj uspešnost simulacij zagotavljamo tudi s sprotno kontrolo 3D-skeniranja in validacijo simulacij.

Konferenca in seminar sta 11. in 12. oktobra potekala v Zagrebu. Konferenca je bila posvečena 15. obletnici podjetja Topomatika d.o.o, seminar pa je bil osredotočen na predstavitev različnih 3D-tehnologij, od 3D-skeniranja in različnih simulacijskih programov do prototipnih tehnologij.

Topomatika_in_3D_seminar_2.jpg Topomatika_in_3D_seminar_3.jpg Topomatika_in_3D_seminar_4.jpg