Brezplačni Cost optimisation scan odslej tudi za člane združenja TECOS 25:10:2018

Razvojni center orodjarstva Slovenije (TECOS) in organizacija Expense Reduction Analysts (ERA) članom orodjarskega združenja omogočata novo ugodnost: možnost brezplačnega pregleda stroškov. Ugodnost, ki jo lahko izkoristijo člani združenja TECOS, se imenuje Cost optimisation scan, kjer analitiki ERA naredijo brezplačen pregled stroškovnih kategorij in podajo povratno informacijo o možnih izboljšavah.

18-10-25 TECOS ERAExpense Reduction Analysts je ena največjih organizacij, specializiranih za učinkovitost in optimizacijo stroškov. Njihovo delovanje ni usmerjeno zgolj v nižanje stroškov, temveč v učinkovitost in inteligentno porabo, s čimer naročnikom povečujejo dobičkonosnost. Doseženi prihranki v povprečju dosegajo od 15 do 25 %.

Cost optimisation scan je primeren predvsem za organizacije, ki ustvarijo od 4 do 100 milijonov evrov letnega prometa. Med področji, kjer s pregledom in optimizacijo stroškov dosegajo uspehe, so tudi področja predelave polimerov, kovin, potrošnega materiala, vzdrževanja idr. Pri tem se ERA drži načela, da naročnikom, ki se odločijo za njihovo storitev, dodatno varnost zagotavlja s prevzemanjem rizika za uspešno izvedbo storitve. V primeru, da eksperti in analitiki ne odkrijejo merljivih prihrankov, storitve ne zaračunajo.  

Stroškovne optimizacije, ki jo bo ERA predstavljala na letošnjem Dnevu orodjarstva, se v zadnjem času vse bolj pogosto poslužujejo podjetja v Nemčiji. Porast povpraševanja je mogoče razumeti tako kot pripravo podjetji na morebitne ekonomske spremembe ali kot odziv na nezanesljive globalne razmere.

Da bi člani Združenja TECOS organizacijo in storitev lahko bolje spoznali, bo ERA prisotna tudi na Dnevu orodjarstva 2018, za dodatne informacije pa bosta skrbela partner za Slovenijo in ekspert za polimere.

Več informacij o stroškovni optimizaciji najdete na spletni strani Expense Reduction Analysts, ob registraciji in prijavi na Dan orodjarstva pa si lahko v okviru B2B srečanj TUKAJ rezervirate svoj termin s predstavnikom organizacije ERA. 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos