Peter Pišek je naj Celjan 2018 29:01:2019

Podjetnik Peter Pišek, član nadzornega odbora TECOS Razvojnega centra orodjarstva Slovenije, je po izboru bralcev časopisa Celjan Naj Celjan 2018.

Peter Pišek, foto: novice.siV časopisu Celjan so ob utemeljitvi naziva zapisali: »Njegovo podjetje je eno izmed najhitreje rastočih v regiji. Nastalo je pred 13. leti. Poleg klasičnih prevozov blaga, občutljivega na temperaturno, opravljajo tudi številne specialne prevoze. Lani novozgrajeni logistični center na Lopati pri Celju, poleg skladiščnih kapacitet ponuja tudi avtopralnico, servisno delavnico, logistične pisarne in nastanitve za voznike. Podjetnik leta 2018 ni samo odličen podjetnik, dejaven je tudi na drugih področjih tako na lokalnem kot državnem območju.«

Meščani Celja so naj Celjana 2018 izbirali med 10 finalisti akcije. Priznanje, ki ga je prejel Peter Pišek, ni edina potrditev njegovega dela, saj je ob koncu lanskega leta prejel tudi naziv Podjetnik leta 2018, ki ga podeljuje Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Petru Pišku čestitamo in mu želimo, naj bodo tovrstna priznanja dodatna motivacija pri delu. Ponosmi smo, da v TECOSu sodelujemo s tako aktvnimi in prodonimi posamezniki. 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos