Vabljeni na Mednarodni industrijski sejem 2019 v Celju 15:02:2019

V TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije bomo tudi  letos prisotni na enem glavnih dogodkov na področju orodjarstva in proizvodnje v Sloveniji, Mednarodnem industrijskem sejmu 2019. Med 9. in 12. aprilom 2019 nas obiščite na celjskem sejmišču, na razstavnem prostoru št. 20 v hali L1 (1. nadstropje). Za obisk sejma vam lahko zagotovimo brezplačno vstopnico.

19-02-15 tecos cejski sejemMednarodni industrijski sejem je za TECOS izjemno pomemben, v njegovih začetkih smo ga tudi aktivno soustvarjali. Je odlična priložnost za predstavitev novosti v ponudbi orodjarjev in dobaviteljev ter priložnost za predstavitev najnovejših dosežkov.

Letos malo drugače

V zadnjih letih smo v TECOS-u z uvedbo konstruiranja orodij svojo ponudbo razširili tudi na področje razvoja konceptov orodij ter nato skupaj s partnerji na njihovo izdelavo. Na sejmu bomo našo ponudbo predstavili na prikazu naše vloge v razvoju končnih proizvodov dveh najpomembnejših strank, podjetij Gorenje in BSH Nazarje.

Nekaj pomembnejših poudarkov letošnje TECOS-ove predstavitve:

 • kompleksne MKE-strukturne analize,
 • konstruiranje orodij,
 • simulacije brizganja plastike,
 • 3D-meritve in skeniranje v živo,
 • 3D-tisk kovin in plastike,
 • predstavitev najpomembnejših dosežkov na raziskovalno-razvojnih projektih.
 
11. 4. 2019 od 10.00 do 11.00 bodo v Mali kongresni dvorani na sejmišču potekala tudi predavanja:
TECOS: Prednosti konformnega hlajenja pri orodjih za brizganje plastike
MARSi: Uporaba, prednosti in podpora 3D tiskanih kovinskih delov pri razvoju izdelka
TOPOMATIKA: 3D optičke mjerne tehnologije u industriji 4.0
TEHNOPROGRES: Trendovi razvoja u aditivnim tehnologijama
 

Brizganje prototipnih in velikih serij izdelkov iz plastike

Na sejmu bomo predstavili tudi naše kapacitete izdelave prototipnih in velikih serij plastičnih izdelkov iz pravih materialov. Predelujemo lahko termo- in duroplastične materiale ter kovinske prahe za izdelke gabaritnih mer pod 1mm (mikro izdelki) do tlorisa 150x150 mm. Obvladujemo tudi dvo- in trokomponentne tehnologije brizganja ter zabrizgavanje kovinskih in drugih vložkov. Poskrbimo tudi za izdelavo prototipnega ali maloserijskega orodja ali pa prevzamemo projekt na ključ in ga, ko je ko je proces produkcijsko sposoben, preselimo na naročnikovo lokacijo.

19-02-15 tecos cejski sejem 1 19-02-15 tecos cejski sejem 2

Pridružite se nam na Mednarodnem industrijskem sejmu 2019.

Vabljeni na naš razstavni prostor, na klepet, druženje ali iskanje skupnih izzivov. Za prijetnejši pogovor o skupnih projektih v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti bomo poskrbeli s toplimi napitki in domačimi dobrotami. Želite brezplačno vstopnico? Pišite na e-naslov spela.bordon@tecos.si, da vam jo zagotovimo.

Vabljeni!

ZAKAJ TECOS?

 • Dolgoletne izkušnje
 • Kompetenten kader
 • Kratek odzivni čas
 • Celovite rešitve na enem mestu
 • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos