Izpolnite anketo, da skupaj okrepimo povezanost nemškega in slovenskega orodjarstva 26:02:2019

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije želi v sodelovanju z nemško Orodjarsko akademijo WBA raziskati stanje v slovenski orodjarski panogi. Cilj študije z naslovom Orodjarstvo v Sloveniji je poglobiti poznavanje razmer v slovenskem orodjarstvu, ta anonimna tržna raziskava pa bo namenjena tudi krepitvi nemško-slovenskega partnerstva.

19-02-26 tecos anketa Orodjarstvo v SlovenijiV sodelovanju z WBA smo pripravili kratek vprašalnik, s katerim želimo nasloviti domača orodjarska podjetja ter izvesti anonimno študijo Orodjarstvo v Sloveniji. Vprašalnik je pripravljen je priloženem pdf dokumentu. Ker verjamemo, da razumete potrebo po poznavanju konkurenčnih prednosti slovenskega orodjarstva, vas prosimo, da si vzamete 10 minut, izpolnite vprašalnik, shranite izpolnjen pdf dokument in nam ga posredujete na e-naslov info@tecos.si.

Z izpolnjenim vprašalnikom boste prispevali k raziskanosti slovenskega orodjarskega trga in njegovih konkurenčnih prednosti. V zahvalo za sodelovanje vam bomo zagotovili digitalni izvod brošure, ki bo vsebovala tudi študijo Orodjarstvo v Sloveniji.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos