Obisk Moulding Expo je s TECOS-om ugodnejši 05:04:2019

TECOS razvojni center orodjarstva Slovenije se v maju skupaj s šestimi podjetji na skupnem razstavnem prostoru udeležuje največjega orodjarskega sejma v Evropi. Za vse, ki se želite sejma udeležiti kot obiskovalci, smo pripravili ugodno priložnost za skupinski prevoz in možnost prenočitve. Prav tako ne pozabite na prijavo za sodelovanje na predstavitvi slovenskega orodjarstva z mreženjem.

MouldingExpo2017 SG 006 malaPo uspešni predstavitvi sejma Moulding Expo si zaradi njegovega pomena in priložnosti, ki jih ponuja za slovensko orodjarstvo, želimo močne slovenske delegacije tudi v Stuttgartu med 21. in 24. majem 2019. 21. maja bo na sejmu potekala tudi predstavitev slovenskega orodjarstva skupaj z mreženjem in B2B srečanji ter pogostitvijo. Podrobnosti preverite na priloženem letaku spodaj. Udeležba na mreženju je brezplačna, a je nanj potrebna prijava (izpolnite spletno prijavnico TUKAJ). 

Sejem MOULDING EXPO je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin.

 

Predvideni program strokovne ekskurzije:

20. maj 2019 Odhod ob 9h, vožnja čez Avstrijo in Nemčijo, popoldne prihod v Stuttgart. Popoldne prosto za individualne oglede, prenočitev.
21. maj 2019

Po zajtrku prevoz do sejma, celodnevni ogled sejma in sodelovanje na predstavitvi slovenskega orodjarstva z mreženjem.

Po ogledu odhod proti Sloveniji v poznih popoldanskih urah. Prihod v sredo v zgodnjih jutranjih urah.

 

Cena strokovne ekskurzije znaša 385,00 € (cena ne vsebuje DDV). V primeru, da bo prijavljenih 9 ali več udeležencev, cena aranžmaja znaša 325,00 €. Člani TECOS-a kategorije A imajo 10 % popusta, člani TECOS-a kategorije B pa 5% popusta. V ceno je vključen avtobusni prevoz, 1 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, večerja na dan prihoda, nezgodno zavarovanje, spremstvo in stroški organizacije potovanja. 

Doplačila po želji:

  • enoposteljna soba 30 € / osebo
  • sejemska karta

Prijave zbiramo do 26. aprila 2019.

Prijavnica za strokovno ekskurzijo vam je na voljo spodaj, za vse dodatne informacije vam je na razpolago Špela Bordon na telefonski številki 03 426 46 09 ali e-naslovu spela.bordon@tecos.si. 

 

Agenda predstavitve slovenskega orodjarstva in PRIJAVA na dogodek: 

19-04-16-vabilo-Slovenski-dan-na-Moulding-Expo 

 

Obisk Moulding Expo je s TECOS-om ugodnejši
Udeleženec
Kontaktni podatki
Podatki o podjetju
Iz našega podjetja prijavljamo še
Dodatno

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos