Kako lahko slovenska podjetja lažje predstavljajo lastno identiteto na nemškem trgu? 14:05:2019

Nemški trg je za slovensko orodjarsko panogo izjemnega pomena, zato v TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije redno sodelujemo s slovenskimi predstavništvu v tujini. Generalni konzulat Republike Slovenije München tokrat pripravlja delavnico, ki slovenskim podjetjem nudi rešitve pri izgradnji lastne blagovne znamke na nemškem trgu na podlagi vrednot, ki jih simbolizira znamka I Feel Slovenia.

TECOS delavnica NemcijaUspešne znamke gradi jasna vizija, oblikovana pozicija delovanja in njihova edinstvena identiteta. To ne velja le za podjetja, ki svoje izdelke ponujajo končnemu uporabniku, temveč v enaki meri za B2B podjetja. Generalni konzulat Republike Slovenije München želi slovenska podjetja, ki delujejo na nemškem trgu, spodbuditi k uporabi slovenske znamke I Feel Slovenia, saj jim ta pri izgradnji lastne blagovne znamke in jasnemu umeščanju na pomembnem nemškem trgu ponudi podporo.

Delavnica, ki jo bo vodil priznani Brand Building strokovnjak Klaus Thurner, bo potekala 23. maja 2019, ob 10. uri, v konferenčni sobi Gorenje Vertriebs GmbH (Garmischer Str. 4-6, 80339 München).

Delavnica bo brezplačna, potekala bo v angleškem jeziku. Udeležencem omogoča neposreden stik z mednarodno priznanim strokovnjakom, ki bo skozi vsebino delavnice poskrbel tudi za napotke, kako vsebino aplicirati na lastno podjetje in bo na voljo za individualna vprašanja.

Za dodatne informacije o delavnici je na voljo Matej Leskovar na tel. številkah +49 (0) 89 543 94 81 ali +386 (1) 478 6594. Prijave sprejemajo na e-naslovu  sloconsulate.munich@gov.si.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos