TECOS na forumu znanja in izkušenj 06:06:2019

V TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije smo tudi letos sodelovali na Forumu IRT, ki je namenjen predstavitvi dosežkov in novosti iz industrije, inovacij in inovativnih rešitev iz industrije in za industrijo. Med 3. in 4. junijem smo se v Portorožu predstavili tako s strokovnimi prispevki primerov prenosa znanja in izkušenj iz industrije v industrijo.

19-06-05 tecos forum IRT 5Svoja znanja in izkušnje smo predstavili v dveh strokovnih prispevkih. Matjaž Rot (TECOS) je s soavtorji (Andrej Glojek (TECOS), Žiga Kogoj (Orodjarstvo Knific), Mladen Krčić (Orodjarstvo Knific)) predstavil prispevek z naslovom Nasprotna oblika gravure v orodju za brizganje. Pri nastajanju prispevka Tlačni senzor za nadzor procesa brizganja plastičnih materialov Domna Rovščka (Hidria d.o.o.) je kot sooavtor sodeloval tudi naš strokovnjak Dragan Kusić  (soavtorja sta tudi Boštjan Berginc, Aljaž Podobnik, oba Hidria d.o.o.).

Dogodek, ki spodbuja učinkovito izmenjavo mnenj ter izkušenj med proizvodnimi in razvojnimi podjetji ter inštitucijami znanja, se je tudi letos izkazal kot odlična priložnost za predstavitev TECOS-ovih inženirskih storitev, vloge povezovalca in promotorja slovenskega orodjarstva ter projektnih sodelovanj, zlasti v SRIP Tovarne prihodnosti.

strip top

 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos