Dan orodjarstva 2019 21:10:2019

Dan orodjarstva bo tudi letos najpomembnejši strokovni dogodek slovenske orodjarske in avtomobilske ter proizvodne panoge in bo s svojo edinstveno povezovalno vlogo v regiji potekal 6. novembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, z začetkom ob 9.30. Tudi letos bomo omogočili hitra srečanja med podjetji, obisk tujih partnerjev, novost pa bo orodjarski sejem, kjer se bodo člani imeli priložnost predstaviti s svojo ponudbo in proizvodnjo. Po končanem srečanju bomo tudi obiskali vodilna slovenska podjetja na področju orodjarstva.

Dan orodjarstva 2018

Lanski dogodek je uspešno povezal članeSRIP ACS+, SRIP ToP in člane orodjarskega združenja TECOS, kjer so se na prvem skupnem dogodku srečali tako slovenski orodjarji kot uporabniki orodij iz avtomobilske industrije ter skupaj interaktivno preverili, kako lahko s konceptom Industrije 4.0 podprejo sodelovanje med orodjarji in uporabniki orodij (vpeljava avtomatizacije in robotizacije v orodja, združevanja orodij in strojev, monitoring kakovosti izdelkov itn.).

Druženje bo tudi letos s podobnimi temami pomembna priložnost za iskanje novih poslovnih povezav in partnerstev, saj bo vsem udeležencem na voljo tudi B2B del prireditve za srečanje s potencialnimi dobavitelji oz. kupci njihovih storitev ali izdelkov. Poleg slovenskih pričakujemo udeležence iz vse Evrope. Tako se nam bodo predvidoma pridružila tudi podjetja iz slovensko-avstrijskega združenja Advantage Austria Ljubljana, slovenski in nemški člani Slovensko-nemške gospodarske zbornice v Ljubljani ter člani Tehnološkega parka Ljubljana.

Letos bomo bogat program dopolnili tudi s popoldanskim ogledom proizvodnje dveh vodilnih tehnoloških podjetij v regiji, ki s svojo odličnostjo utirajo pot sodobnemu orodjarstvu in s sodobnimi proizvodnimi tehnologijami 4.0 že dosegajo status pametnih tovarn prihodnosti.

 

PROGRAM DNEVA ORODJARSTVA 2019

8.45 – 9.15  Registracija udeležencev ob kavici
 

9.15 – 9.30

Uvodni pozdrav

dr. Aleš Hančič, direktor TECOS Razvojnega centra orodjarstva Slovenije

Jernej Salecl, vodja sektorja za industrijo, spodbujanje inovativnosti in tehnologijo na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo

9.30 – 11.30

Predstavitev dobrih praks industrije 4.0 (90 min)

predava Paul Peeters (AGORIA, Belgija): Transformacija podjetij v tovarne prihodnosti

okrogla miza na temo dobrih praks in kadrov v okolju 4.0 v Sloveniji z uglednimi strokovnjaki

s področja orodjarstva ter drugimi gosti (30 min)

11.30 – 13.00

Priložnost za kavo ter B2B srečanje udeležencev s spremljajočim mini sejmom orodjarstva

z gostujočimi podjetji

13.00 – 13.30 Odmor s pijačo in prigrizki (standing buffet)
13.30 – 16.30

Obisk referenčnih podjetij (odhod iz Ljubljane ob najkasneje 13.40):

LTH Castings d.o.o., Orodjarna Trata (Škofja Loka)

POLYCOM Škofja Loka, d. o. o. (Poljane nad Škofjo Loko)
16.30 – 17.30  Vrnitev na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

 

Srečanje je namenjeno članom združenja TECOS, članom SRIP ToP in SRIP ACS+. Za člane vseh omenjenih združenj je udeležbe brezplačna. Še niste naš član? Vpišite se in poleg brezplačne udeležbe na Dnevu orodjarstva izkoristite vse ugodnosti članstva (članarino boste plačali v letu 2020). Za nečlane prijavnina na Dan orodjarstva znaša 170 evrov na osebo. 

Članom vseh treh združenj omogočamo tudi razstavni prostor. Če ga potrebujete, to označite med opombami v prijavnici spodaj. Najem razstavnega prostora za nečlane znaša 50 evrov.

 

gumb prijava

 

Za vse dodatne informacije o Dnevu orodjarstva je na voljo dr. Aleš Hančič na e-naslovu ales.hancic@tecos.si, za prijave je na voljo prijavnica spodaj, za podporo pri prijavnem postopku pa Špela Bordon na e-naslovu  spela.bordon@tecos.si. 

Vabljeni! Prijavni obrazec najdete spodaj. 

19-09-29 tecos dan orodjarstva 2019 oglas

 

PARKIRANJE IN LOGISTIKA NA DAN DOGODKA

Parkiranje znotraj Gospodarskega razstavišča na dan dogodka ni možno, svetujemo vam parkiranje na urejenih parkiriščih, ki se nahajajo v neposredni bližini, in sicer ob Vilharjevi, Železni, Linhartovi, Valjhunovi, Parmovi in Dunajski cesti, kakor tudi v parkirni hiši Bežigrajski dvor in pri Železniškem muzeju. Lokacije so označene na spodnji sliki. 

parkirna mesta

Dostava razstavnih eksponatov je mogoča z dvigalom na glavnem vhodu med 8.00. in 9.00. uro. Predlagamo, da se avto začasno parkira pred glavnim vhodom ob Dunajski cesti z vključenimi vsemi štirimi smerokazi. Za lažjo ponazoritev glejte slike spodaj.

dostava

vhod in dostava

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos