Oddajte pobudo za skupno udeležbo na Moulding Expo 2021 11:03:2020

SPIRIT Slovenija, javna agencija, tudi letos poziva k oddaji prijav za sofinanciranje skupinskega sejemskega nastopa na največjem orodjarskem sejmu Moulding Expo 2021. Po izjemno uspešnih skupinskih predstavitvah v lanskem letu (Moulding Expo 2019 in Moulding Expo 2019), v TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije prevzemamo pobudo za nadgradnjo preteklih uspešnih skupnih predstavitev.

19-05-31 moulding expo 2019 2Skupaj smo bolj vidni, prepoznavni in uspešnejši, zato vsa zainteresirana orodjarska podjetja vabimo k oddaji pobude. Že lani smo v sodelovanju z agencijo SPIRIT predstavitve v slovenskem paviljonu nadgradili z organiziranim mreženjem na B2B srečanjih in slovenskem dnevu. V kolikor tudi letos z oddanimi vlogami izkažemo zadosten interes slovenskih orodjarskih podjetij, bo agencija SPIRIT tudi prihodnje leto prevzela organizacijo skupinske predstavitve na sejmu Moulding Expo 2021.

Moulding Expo 2021 bo potekal od 8. do 11. junija 2021 v Stuttgartu (Nemčija). Namenjen je predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani sejma.

gumb ODDAJTE INTERES

 

 

Rok za posredovanje interesa za skupinsko predstavitev na sejmu Moulding Expo 2021 se zaključi v petek, 20. marca 2020, spletna oddaja interesa za nastop na sejmu je na voljo tudi TUKAJ. Zaradi pravočasne oddaje pobude vse zainteresirane prosimo, da svoje predloge in interes posredujete čim prej. Za več informacij o samem sejmu vam je na voljo tudi je na voljo dr. Aleš Hančič na tel. št. 03 426 46 09 ali na e-naslovu   ales.hancic@tecos.si.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos