Slovenski podjetniški sklad želi z dodatnimi ukrepi ublažiti posledice koronavirusa za gospodarstvo 16:03:2020

Slovenski podjetniški sklad je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter z drugimi institucijami  pripravil ukrepe, s katerimi želijo omiliti posledice širjenja koronavirusa.

Kot prvi ukrep je SPS ponudil novi likvidnostni kredit za mikro, mala in srednja podjetja ter zadruge. Kot so zapisali, je predvideni paket ukrepov načrtovan v višini 115 milijonov evrov. TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije ob tem članom orodjarskega združenja TECOS ponuja dodatno podporo v obliki svetovanja in iskanja novih priložnosti povezovanja med orodjarskimi podjetji. Za vse dodatne informacije je na voljo direktor TECOS-a dr. Aleš Hančič na e-naslovu ales.hancic@tecos.si in tel. številki 041 391 155.

V nadaljevanju povzemamo ukrepe podjetniškega sklada, ki so na voljo za mikro, mala in srednja podjetja:

sps 1

sps 2

sps 3

sps 4

sps 5

sps 6

 

Za podrobnejše informacije glede ukrepov podjetniškega sklada so vam na voljo strokovni sodelavci podjetniškega sklada na e-naslovu  info@podjetniskisklad.si.

O morebitnih dodatnih ukrepih za blažitev posledic koronavirusa za podjetja vas bomo obveščali tudi na spletni strani. Pozivamo vas, da v času izrednih razmer ravnate odgovorno in poskrbite za svojo varnost, svojih bližnjih in zaposlenih. Bodimo odgovorni! #ostanimodoma

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos