Natisni to stran

LIFE BioTHOP razpisuje foto natečaj 31:03:2020

Projekt LIFE BioTHOP, v katerem kot partner sodeluje tudi TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije, razpisuje prvi foto natečaj, v katerem lahko osvojite praktične nagrade. Tema prvega natečaja je HMELJ IN OKOLJE, v katerem zajemamo pomen trajnostne pridelave za lepo in zdravo okolje ter sobivanje kmetijstva, prebivalcev in živali.

TECOS BioTHOP foto natečajUdeleženci natečaja ste vabljeni, da skozi foto objektiv prikažete cilje projekta LIFE BioTHOP, pa naj bo to na področju okoljske ozaveščenosti, krepitve gospodarstva, zniževanja odpadkov, lepot domačega okraja, morda inovativnih ekoloških rešitev ali drugih utrinkov preko katerih lahko pomembno prispevate k okoljski odgovornosti vsakega posameznika. Vsebino in cilje projekta najdete na spletni strani projekta BioTHOP.

Posameznik lahko sodelujete z največ dvema fotografijama, ki jih pošlje na e-naslov ra.savinja@ra-savinja.si. Elektronski naslov prijavljenega bo tudi kontakt za obveščanje o rezultatih. Komisija bo po zaključku natečaja, 30. 9. 2020, izbrala 20 fotografij, za katere bo na Facebook strani projekta BioTHOP objavila 14 dnevno glasovanje, občinstvo pa bo s kliki glasovalo za svoj izbor. Po glasovanju bodo razglašene 3 najbolje ocenjene fotografije.

Avtorji 3 zmagovalnih fotografij bodo do zaključka leta 2020 prejeli potrdila o sodelovanju v natečaju in praktične nagrade projekta LIFE BioTHOP, kamor sodijo unikatni izdelki iz zmagovalnih fotografij, med drugim koledar za leto 2021, kuhinjske krpe, razglednice ter drobni praktični izdelki s projektnim logotipom. Vse podrobnosti o natečaju najdete TUKAJ