Slovenski orodjarji se bomo prihodnje leto predstavili na MOULDING EXPO 12:05:2020

V TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije kljub nekoliko negotovim razmeram načrtujemo prihodnje aktivnosti, ki bi slovenski orodjarski panogi zagotovile nemoten razvoj in rast. Tudi javna agencija SPIRIT Slovenija kljub trenutnim zdravstvenim in gospodarskim razmeram pospešeno izvaja aktivnosti, ki bodo slovenskim podjetjem omogočale prihodnje uspešno mednarodno poslovanje. S tujimi sejmišči se dogovarjajo o sejemskih dogodkih, ki se bodo odvijali v letu 2021, saj želijo v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva slovenskim podjetjem zagotoviti učinkovite in uspešne predstavitve tudi v prihodnjem časovnem obdobju.

20-05-12 tecos moulding expoSPIRIT Slovenija, javna agencija objavila prijavno gradivo za udeležbo v okviru skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO 2021 v Stuttgartu.

Prijavno gradivo za skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO 2021 (vabilo, elektronsko prijavnico, splošne pogoje sodelovanja in ostale informacije) lahko najdete TUKAJ.

Rok za posredovanje elektronske prijave za sodelovanje v okviru skupinske predstavitve na sejmu MOULDING EXPO 2021 se izteče v petek, 19. junija 2020. 

POZORNI BODITE NA POSTOPEK PRIJAVE

Postopek izpolnjevanja elektronske prijavnice za sodelovanje na sejmu je hiter in enostaven. Po končanem izpolnjevanju elektronske prijave vnesene podatke potrdite s klikom na gumb PRIJAVA.

Na osnovi izvedene elektronske prijave boste prejeli povratno e-pošto, v kateri boste prejeli izpolnjeno prijavnico v pdf formatu.  Izpolnjeno prijavnico v pdf formatu vam bodo z agencije SPIRIT posredovali z e-naslova  noreply@izvoznookno.si.

Ob tem posebej opozarjajo na 14. točko v Splošnih pogojih sodelovanja: prijavnica morate namreč oddati v elektronski in fizični obliki.

Elektronska prijavnica mora biti oddana do roka navedenega za prijavo. Obenem mora podjetje oddati tudi tiskan izvod prijavnice (originalni izvod podpisan s strani zakonitega zastopnika in žigom podjetja (v kolikor podjetje posluje z žigom)).

Prijavnica v fizični obliki se lahko odda po pošti ali osebno. Če prijavnico pošljete priporočeno po pošti, se za dan prejema prijave šteje datum oddaje na pošto (poštni žig). Če prijavnico pošljete z navadno pošiljko, se za dan prejema šteje dan, ko agencija prijavo prejme. Osebno se prijavnica lahko odda v glavni pisarni agencije, na Verovškovi ulici 60, 1000 Ljubljana, v času uradnih ur med 9. in 13. uro, do navedenega datuma za oddajo prijave.

Če SPIRIT Slovenija, javna agencija do poteka roka za prejem fizične prijavnice te ne prejme, se šteje, da prijava podjetja ni bila posredovana.

Prijave bodo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do roka za prijavo navedenega v prijavnici za sodelovanje. 

Na voljo je dodaten instrument Slovenskega podjetniškega sklada

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini lahko najdete TUKAJ.

 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos