Spletni obisk italijanskega tehnološkega centra ATC za več informacij o priložnostih uvajanja aditivne proizvodnje 28:10:2020

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije kot partner projekta S3HubsinCE (INTERREG Central Europe) skrbi za ustvarjanje skupne transnacionalne podporne strukture, ki z modelom hubov za digitalne inovacije ustvarja povezave med podpornimi institucijami in podjetji ter skrbi za prenos tehnologij, znanj ter pripravljenih nadnacionalnih politik v prakso. 

20-10-28 TECOS intellimechV sodelovanju z italijanskim Konzorcijem Intellimech (IMECH) vas 17. novembra vabimo na spletni dogodek lombardijskega združenja pametnih tovarn (Associazione Fabbrica Intelligente Lombardia AFIL). Dogodek, ki bo potekal med 9. in 13. uro, je sestavljen iz spletnega obiska tehnološkega centra ATC, ki mu sledi vrsta vsebin o prednostnih in strategijah vpeljevanja aditivne proizvodnje v Lombardiji.

ATC prvi tehnološki center v Italiji, ki s svojim delovanjem stremi k prenosu znanj in povečevanju uporabe aditivnih in hibridnih tehnologij v proizvodnji. Visoko specializirana inženirska ekipa centra ATC podjetjem zagotavlja potrebno tehnološko podporo za prenovo proizvodnih procesov z uvajanjem naprednih rešitev in strokovnim svetovanjem na tem področju.

Program spletnega obiska lahko preverite TUKAJ.

PRIJAVA

Dogodek je brezplačen, vendar je nanj potrebna predhodna prijava. Prepričani smo, da bo obisk dobra iztočnica tudi za nadaljnje pogovore o priložnostih  še večjega sodelovanja TECOS-a s slovenskimi orodjarskimi podjetji. 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos