Kakšne priložnosti prinašata krožno in podnebno nevtralno gospodarstvo? 17:11:2020

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije kot partner SRIP Tovarne prihodnosti sodeluje pri približevanju priložnosti krožnega in podnebno nevtralnega gospodarstva vsem zainteresiranim podjetjem in organizacijam. Da bi področje približali čim večjemu številu zainteresiranih, so strateška razvojno-inovativna partnerstva (SRIP) s sorodnih področij združila moči.

SRIP Trojček SRIP Tovarne prihodnosti (ToP), SRIP Materiali kot končni produkti (MATPRO) in SRIP Krožno gospodarstvo organizirajo niz spletnih dogodkov, ki bodo potekali 24., 25. in 26. novembra 2020 med 10. in 12. uro.

Predstavili vam bomo novosti zakonodaje, nove trende in primere dobrih praks ter vas informirali o prihajajočih zahtevah za financiranje zelenih projektov. Celoten program vseh srečanj je na voljo TUKAJ.

Udeležba na vseh srečanjih je brezplačna, a jo je treba potrditi preko e-obrazca. Z eno prijavo boste prejeli dostop do vseh treh spletnih dogodkov.

 

BREZPLAČNA PRIJAVA NA DOGODKE

 

Navodila ter povezavo za spremljanje dogodkov boste prejeli dan pred prvim dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos