TECOS se pridružuje nacionalni platformi povezanih raziskovalnih okolij 03:12:2020

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH Slovenije), katerega strateški partner je tudi TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije, razvija in vzpostavlja nacionalno platformo povezanih eksperimentalnih okolij. Prvi korak na poti povezovanja je identifikacija obstoječih eksperimentalnih okolij, platform, rešitev in orodij, s katero želimo povezati vsa slovenska okolja, omogočiti promocijo, širitev vedenja o teh okolij in dostopnost.

eksperimentalno okoljeV TECOS-u imamo eksperimentalno okolje in okolje za prototipiranje. Na primer, ravno v tem okolju smo skupaj s podjetjem MDCN TECH razvijali nevrostimulacijsko napravo NeoRhythm, ki je namenjena izboljšanju delovanja možganskih valov s pomočjo elektro-magnetne terapije ter mnogih drugih projektov, ki jih najdete v študijah primerov.

Aktivnosti prototipiranja in eksperimentiranja v TECOS-u izvajamo tudi s pomočjo nacionalnih in evropskih sredstev v okviru projekta S3HubsinCE skupaj s partnerji iz Srednje Evrope razvijamo skupne storitve, povezujemo okolja in kompetence ter širimo izkušnje, katere lahko prenesemo v slovensko okolje in tujino.

Če se želite povezati in sodelovati z ostalimi eksperimentalnimi okolji, vas vabimo k izpolnitvi vprašalnika, ki je na voljo TUKAJ.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos