Avtomatizacija strege in montaže ASM’20 letos za izmenjavo mnenj in predstavitev DEMO centra LASIM 15:12:2020

Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani, laboratorij LASIM v so-organizaciji z več drugimi so-organizatorji že tradicionalno prireja 17. letni posvet na temo Avtomatizacija Strege in Montaže – ASM'20. Na posvetu bo s prispevkom Avtomatizacija in nadzor temperature vstavljanja kovinskih vložkov v brizgalno orodje s pomočjo kolaborativnega robota sodeloval tudi TECOS.

posvet lasimPosvet bo potekal v sredo, 16. decembra 2020, med 13. in 16. uro na spletni platformi ZOOM.

TECOS bo predstavil postopek avtomatizacije in nadzora temperature vstavljanja kovinskih vložkov v brizgalno orodje s pomočjo kolaborativnega robota. Cilj je bil razviti inovativno rešitev za proizvodnjo kompleksnih kovinsko-plastičnih delov v skladu s smernicami Industrije 4.0 in povečati energijsko učinkovitost med proizvodnim ciklom brizganja.

Posvet Avtomatizacija strege in montaže, ki je edini takšen posvet v Sloveniji, se je uveljavil kot mesto srečevanja, posvetovanja in aktivne izmenjave mnenj strokovnjakov s tega področja. Zaradi aktualnih razmer letos fizično druženje ni izvedljivo, zato so organizatorji pripravili krajši posvet in omogočili izmenjavo mnenj preko spleta.

Celoten program in ostale podrobnosti o posvetu ASM'20 vam je na voljo TUKAJ, na spletni strani dogodka vam je na voljo tudi PRIJAVA. Prijavite se lahko do 15. decembra do 16. ure.

Spletni dogodek ASM'20 bo potekal v okolju ZOOM – vabilo na spletni dogodek, ki bo 16. decembra, boste prejeli dan pred dogodkom.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos