Predstavite se mreži nemških korporacij! 14:01:2021

Ste podjetje, ki razvija oz. je razvilo novo tehnološko rešitev na področju INDUSTRIJE 4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ali na področju PAMETNIH MEST (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije)? V TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije vas skupaj s Pomurskim tehnološkim parkom (PTP) vabimo, da izkoristite priložnost in svojo rešitev predstavite mreži svetovno znanih nemških korporacij.

20-01-13 tecos pomurski tehnološki parkSpletne prijave v angleškem jeziku v Pomurskem tehnološkem parku zbirajo do 10. februarja 2021. Prijava je enostavna, a so vam kljub temu na voljo sodelavci PTP, ki po potrebi zagotovijo tudi osebno svetovanje glede priprave vloge na poziv za INDUSTRIJO 4.0 (Agile Manufacturing).

Več informacij o pozivu za INDUSTRIJO 4.0 najdete TUKAJ.

Več informacij o pozivu za PAMETNA MESTA najdete TUKAJ

Med prijetimi prijavami bodo korporacije opravile izbor najbolj zanimivih podjetij, ki bodo 22. aprila dobila priložnost, da osebno predstavijo ponudbo za sodelovanje na predstavitvenem dogodku na Bavarskem oz. v primeru COVID-19 ukrepov preko virtualnega dogodka. Od 3. marca naprej se bo izvajal pospeševalniški program, kjer se bo preko on-line delavnic in individualnega mentorstva zainteresirana podjetja pripravljalo na predstavitev.

Vsa podjetja, ki bodo izbrana s strani korporacij za sodelovanje, bodo vključili v Pomurskem tehnološkem v »Test before invest« program, v okviru katerega bomo ekipam pomagali pri izvedbi demonstracijskih projektov.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos