V zadnjem trenutku nekaj prostih mest na skupinski predstavitvi na MOULDING EXPO 2021 10:03:2021

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije v sodelovanju s SPIRIT Slovenija, javno agencijo, tudi tokrat aktivno sodeluje pri predstavitvi slovenskega orodjarstva na MOULDING EXPO 2021. V lanskem letu smo s pozivom za skupinski sejemski nastop na največjem orodjarskem sejmu uspešno zapolnili vsa predstavitvena mesta slovenskega paviljona, a razmere, povezane s COVID-19, so nekaj mest sprostile. Ujemite priložnost za predstavitev na slovenskem paviljonu!

19-05-31 moulding expo 2019 2Sejem MOULDING EXPO 2021 bo po napovedih organizatorja potekal od 8. do 11. junija 2021, slovenski razstavni prostor, velik kar 112 m2 pa je umeščen v samo središče sejemskega dogajanja. V preteklosti smo v sodelovanju z agencijo SPIRIT predstavitve v slovenskem paviljonu nadgradili z organiziranim mreženjem na B2B srečanjih in slovenskem dnevu. V zadnjem hipu vam ponujamo priložnost, da se pod okriljem SPIRIT Slovenija predstavite skupaj z uspešnimi slovenskimi predstavniki.

MOULDING EXPO je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin.  

Za dodatne informacije je na voljo dr. Aleš Hančič na e-naslovu  ales.hancic@tecos.si.

swejemska postavitev moulding expo 2021

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos