Planinski vršaci in miselne igre za sproščen začetek poletja 14:07:2021

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije vsako leto v okviru promocije zdravja na delovnem mestu organizira ekskurzijo, namenjeno gibanju in promociji zdravja na delovnem mestu. Sodelavci se vsako leto odpravimo drugam in ekskurziji dodamo še kakšno aktivnost ali miselno igro. Letos smo se po dolgem času, saj nam razmere prej niso dopuščale, končno odpravili iz Celja in jo švignili proti Gorenjski.

Pot nas je popeljala do Mojstrane, kjer si je ena skupina ogledala planinski muzej in se uspešno rešila iz bivaka, druga pa je odšla po adrenalin v gozd Martuljek na ferato Hvadnik.

Po uspešnem pobegu z bivaka in odlični adrenalinsko plezalni izkušnji, smo se skupaj odpravili še pod prečudovito skupino Martuljških vršacev proti Planini Jesenje, mimo prvega Martuljškega slapu. V odlični družbi, s še boljšo pogostitvijo pri Ingu, smo mirno klepetali in delali načrte za vnaprej.

Ker je promocija zdravja na delovnem mestu zelo pomembna za izboljšanje zdravja in dobrega počutja zaposlenih pri njihovem delu, se tudi v TECOS-u trudimo, da se zaposleni aktivno udeležujemo aktivnosti za varovanje in krepitev zdravja. Dan v gibanju, na prostem ali kje drugje, je sicer res prvenstveno namenjen krepitvi zdravja na delovnem mestu, a sproščenost, druženje in neformalno druženje zunaj delovnega okolja so dodatna prednost za nadaljnje učinkovito delo in zadovoljne sodelavce. Zadnje leto nam je zagotovo pokazalo in dokazalo, da lahko delamo tudi na različnih lokacijah, a dobre odnose med zaposlenimi zagotavljajo pristni in osebni stiki.

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos