Projekt Better Factory za dvig dodane vrednosti na zaposlenega 05:01:2022

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije kot aktivni partner sodeluje v projektu Better Factory, sofinanciranem iz programa Obzorje 2020. Projekt je namenjen testiranju inovativnega pristopa do dviga dodane vrednosti v proizvodnih podjetjih.

V okviru projekta Better Factory je bila doslej že razvita B2R&C platforma, ki spodbuja sodelovanje proizvodnih podjetij, ponudnikov tehnoloških rešitev in ustvarjalcev. Razpis je bil zaključen julija 2021, izbranih pa je bilo 7 projektov. Vsako podjetje prejme 100.000 evrov, ponudnik rešitev 200.000 evrov in ustvarjalec 100.000 EUR. Na vprašanje, kako projekt Better Factory podpira povezovanje, vam lahko odgovorijo številni webinarji, prav tako pa lahko TUKAJ preverite, kakšna partnerstva so prejela financiranje v prvem pozivu. O napredku projekta smo partnerji razpravljali tudi na zadnjem sestanku konec decembra v finskem mestu Tampere.

Naslednji razpis pričakujemo letos zgodaj spomladi, zato vas že zdaj vabimo k aktivnemu vzpostavljanju partnerstev, pripravi projektov in povezovanju. Podrobnosti o prihajajočem pozivu so že na voljo TUKAJ.

 

Za več informacij, dodatna pojasnila in podporo je na voljo Simona Knežević Vernon na e-naslovu  simona.vernon@tecos.si.

Mediji

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos