Politika kakovosti

Predani kakovosti, kjer je samo 100% dovolj dobro!

Pri podjetju Tecos svojim strankam zagotavljamo kakovost naših storitev predvsem z nenehnim vlaganjem v znanje naših kadrov in opremo. Vseskozi skrbimo, da je naša ključna oprema, tako strojna kot programska, posodobljena in da imamo dostop do tehnične podpore. Tako smo v 20 letih poslovanja postali sinonim kakovostnih in preverjenih rešitev s področja orodjarstva in tehnologij predelave materialov .

Nenehne izboljšave so naš način življenja

Proces stalnih izboljšav zajema vse aktivnosti podjetja in vključuje vse nivoje zaposlenih.

Zaposleni sledijo novostim z obiskovanjem sejmov, delavnic, hišnih sejmov vodilnih dobaviteljev opreme in tudi strokovnih predavanj in konferenc. Vsaki dve leti organiziramo tudi znanstveno-strokovno konferenco ICIT&MPT na temo orodjarstva in tehnologij predelave materialov.

 

 

Pomembnejša usposabljanja naših sodelavcev:

2006 Poglobljeno izobraževanje za napredno izvajanje simulacij brizganja plastike na programskem paketu Autodesk Moldflow Insight na sedežu Moldflow plastic labs v Melbournu v Avstraliji
2003 in 2006 Šolanje za uporabo 3D-skenerja ATOS II 1. in 2. generacije
2013 Šolanje za uporabo 3D-skenerja ATOS CS 5M in programske opreme ATOS Professional v7, certificirane po ISO za 3D-meritveBrez skrbi glede kontrole kakovosti!

Ker ne želimo ničesar prepuščati naključju, opravljamo kontrolo kakovosti na vseh nivojih. Kakovost rezultatov analiz kalibriramo in preverjamo z eksperimenti, za kar imamo nabor testnih orodij in priprav. 

Kontakt

mag. Andrej Glojek, vodja CAE oddelka
e-naslov: cae@tecos.si, andrej.glojek@tecos.si
Tel.: +386 (0)3 490 09 22, GSM: +386 (0)31 337 787

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos